Professzionális sportpálya öntözőrendszer
A Gardengroup partenere a profi öntözéstechnikában a német Perrot cég. Profi vagy amatőr futball, természetes, műfüves vagy hibrid gyep - a perrot biztosítja a megoldást minden pálya- és kerttípushoz.
A Gardengroup partenere a profi öntözéstechnikában a német Perrot cég. Profi vagy amatőr futball, természetes, műfüves vagy hibrid gyep - a perrot biztosítja a megoldást minden pálya- és kerttípushoz.

A Perrot egyedülálló megoldásaival biztosítja a megfelelő öntözőrendszert minden típusú sportpályához:

Süllyesztett szórófejek: Németországban, és a világ számos országában a klubbok nagy többsége bízik a Perrot süllyesztett szórófejeiben és ezt használja a stadionjaihoz és edzőpályáihoz.

Hogy mi teszi ennyire vonzóvá ezeket az öntözőfejeket? Először is, gyorsabbak, mint bármely másik rendszer öntözőfejei. Egy teljes, 360°-os kört kevesebb, mint egy perc, akár 45 másodperc alatt tesznek meg. Ilyenformán 7 öntözőkört használva (10+2 szórófejes) a pálya kevesebb, mint 7 perc alatt könnyed öntözést kaphat - a játék előtt és félidőben is akár. A másik kivételes tulajdonsága a hosszú élettartam: a technológiát szinte lehetetlen elnyűni, éppen ezért nagyon megbízható és gazdaságos. További előnyei: különösen szálálló és köszönhetően a nagyobb cseppeknek, használható esővízhez is. A szórófejek kézi beállítása egyszerű, eszközt nem igényel, a pályán lévő szórófejek "gyepsapkával" vannak ellátva, így minden része felülről, ásás nélkül kivehető.

LVZR

Rotoros szórófejek (HYDRA):A Perrot szórófejek mérnöki pontossággal készültek, egyesítve a felső kategóriás tulajdonságokat.

A szárnyvezeték belsejében létrejövő enyhe súrlódásnak köszönhetően, kategóriájában a legmagasabb az öntözési tartománya. Maga az öntözőfej egy dupla golyós csapággyal van felszerelve, biztosítva ezzel a kopásállóságot. A jobb és a bal szektor még öntözés közben is állítható, megkönnyítve így a beépítést és a működést és a precíz lefedettséget.

A speciális fúvóka kialakításának köszönhetően a HYDRA egy okos megoldás a víz egyenletes eloszlatására. Az öblítő rendszerrel és az alkatrészek felülről való elérhetőségével a Perrot a legjobb rotoros süllyesztett szórófejes rendszerét kínálja.

hydra

Vízdugattyús öntöző (VP3): 54 méteres öntözési távolságával lehetővé teszi a pálya teljes öntözését úgy, hogy a játék területén egyetlen öntözőfej sincsen. Az öntöző leginkább műfüves pályához ajánlott a gumigranulátum hűvösen tartásához és a játékos sérülések kockázatának csökkentéséhez.

A zárt vízdugattyú rendszerrel az öntözési sebesség fokozatmentesen szabályozható, lehetővé téve egy 180°-os zóna beterítését mindössze 50mp alatt.

GardenGroup

RollcarT-V: Önmeghajtó mobil öntöző azokra a pályákra, ahol nincs lehetőség öntözőrendszer beépítésére. A vízcsap megnyitásával az öntöző megindul egy kifeszített műanyagkötél mentén. A kötél végén a RollcarT automatikusan elzárja a vizet és leállítja az öntözést.

GardenGroup


Vissza a többi hírhez
Kapcsolat
2083 Solymár, Kálvária u. 4/a    |    +36 70 635 8099    |    info@gardengroup.hu
 
Kárpáti Gábor
ügyvezető
 
OROSZ JÁCINT
fenntartásvezető
 
Vajnai Zsuzsa
PR menedzser
 
Ilyés Imre
építésvezető
 
Kender Éva
értékesítési tanácsadó
Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor
Orosz Jácint
Orosz Jácint
Vajnai Zsuzsa
Vajnai Zsuzsa
Ilyés Imre
Ilyés Imre
Nagyné Kender Éva
Kender Éva
 
Sopron
 
Győr
 
Telki
 
Budapest
 
Vác
 
Valkó
 
Jánoshida
 
Szolnok
 
Debrecen
 
Jánosháza
 
Ajka
 
Balatonfüred
 
Dunaújváros
 
Cegléd
 
Soltvadkert
 
Csákberény
 
Budaörs
 
Hajdúböszörmény
 
Zsámbék
 
Tápiószentmárton
 
Csővár
 
Göd
 
Pomáz
 
Gyermely
 
Kelebia
 
Dunakeszi
 
Nagykáta
 
Nemesnádudvar
 
Püspökhatvan
 
Sárisáp
 
Szár
 
Újszilvás
Vissza az oldal tetejére
ISO