Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor - Ügyvezető

Vezetőként számomra a legfontosabb, hogy a GardenGroup mindig a maximumot nyújtsa. Nyitott vagyok az új, innovatív megoldásokra, sőt folyamatosan keresem is a kihívásokat.

A Kecskeméti Kertészeti Főiskola elvégzése után 2005-ben saját vállalkozást indítottam Kárpáti Kert néven, amely eleinte magánkertek építésével és fenntartásával foglalkozott. A cég gyors növekedése, és az ágazatban rejlő lehetőségek felismerésével új cégeket alapítottam és vontam be. A külföldön már nagy múlttal rendelkező balkonnövény kultúra látványos elemeit igyekeztem saját elképzeléseimmel társítani. A hazánkban még kevéssé ismert gyepprogramok, a tudatos és tervezett tápanyag utánpótlás és a sportpályaépítésben alkalmazható korszerű szabványok mind-mind arra ösztönöztek, hogy ezekkel a tevékenységekkel is bővítsem a vállalkozást. A GardenGroup mára már közel 40 pályát megépített vagy felújított és jó részüknek a folyamatos fenntartásában is részt vesz.

Büszke vagyok rá, hogy egy olyan csapattal dolgozom együtt, akik lelkesedésükkel és szakértelmükkel naponta hozzájárulnak a cég előmeneteléhez.

Orosz Jácint
Orosz Jácint - Fenntartásvezető

A szakma iránti szeretet még gyermekkoromból ered, szüleim is kertészettel foglalkoztak. Egyértelmű volt, hogy ezen a pályán fogok tovább tanulni.

2004-ben kertészmérnökként végeztem Dísznövény-és Zöldségtermesztő szakon a Kecskeméti Főiskola Kertészeti Karán. 2009-ben a Kárpáti Kertnél kezdtem, 2011 óta pedig a Garden Group Kft-ben alapító tagként erősítem a csapatot, mint fenntartás vezető. Feladataim közé tartozik az összehangolt munka feltételeinek megteremtése, az emberek és munkafolyamatok koordinálása.

Pályafenntartásra vonatkozó szaktanácsaim, javaslataim alkalmazásával elért sikerekkel folyamatosan bővül elégedett ügyfeleink, partnereink száma.

Orosz Ildikó
Vajnai Zsuzsa - PR menedzser

2009-ben kertészmérnökként végeztem a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészettudományi Karán Menedzsment és Marketing szakirányon. Korábbi munkáim során kereskedelemmel foglalkoztam itthon és Spanyolországban is.

2016 tavaszán döntöttem úgy, hogy szeretnék visszatérni a szakmámhoz és a GardenGroup csapatát erősíteni munkámmal.

Feladatom a kapcsolattartás a külföldi és belföldi partnereinkkel, új lehetőség felkutatása, mind PR, marketing és kereskedelem területén, annak érdekében, hogy a GardenGroup a legszínvonalasabb szolgáltatást nyújthassa.

Ilyés Imre
Ilyés Imre - Építésvezető

2012-ben a Debreceni Egyetem Műszaki karán építőipari gazdálkodási mérnök szakon szereztem diplomát. Korábban egy nagy múltú generálkivitelező debreceni cégnél dolgoztam, mint építésvezető. Jelenleg a cég műszaki oldaláért felelek, ami magában foglalja az az árajánlatok készítését, tervezést, megvalósulási tervek készítését, helyszíni mű és építésvezetést.

Szerencsésnek érzem magam, hogy egy ilyen fiatalos jól működő csapatban dolgozhatom és elmondhatom magamról, hogy azt csinálom, amit tanultam, és amit szeretek. Több mint tíz éves sportmúlttal rendelkezem, így csapatembernek tartom magam, jól megtalálom a közös hangot akár a megrendelővel vagy a környezetünkben dolgozó bármelyik munkatársunkkal is.

Későbbiekben az a célom, hogy a cég minél profibban működjön, valamint, hogy fejlesszem tudásomat, amivel előrébb vihetem társaságunkat is!

Nagyné Kender Éva
Nagyné Kender Éva - Értékesítési tanácsadó

2000-ben kertészmérnökként, 2002-ben pedig kertészeti termék menedzserként végeztem a Kertészeti és Élelmiszeripai Egyetem Kecskeméti Főiskolai Karán. Korábbi munkáim során gépjármű, majd ingatlan értékesítéssel foglalkoztam, idén tavasszal azonban visszatértem a kertészethez, amikor csatlakoztam a Gardengroup csapatához.

Feladatom a cég termékeinek és szolgáltatásainak értékesítése, ügyfelekkel való kapcsolattartás, árajánlatok, szerződések, marketing és egyéb anyagok előkészítése. A sportpályák és a futball gyermekkorom óta életem részét képezik, így a cég tevékenysége is közel áll hozzám. Örülök, hogy egy ilyen hozzáértő, lendületes csapatban dolgozhatok.

Munkám során igyekszem a lehető legjobbat kihozni magamból és társaimból, hogy cégünk hírnevét tovább erősítsük!

Kapcsolat
2083 Solymár, Kálvária u. 4/a    |    +36 70 635 8099    |    info@gardengroup.hu
 
Kárpáti Gábor
ügyvezető
 
OROSZ JÁCINT
fenntartásvezető
 
Vajnai Zsuzsa
PR menedzser
 
Ilyés Imre
építésvezető
 
Kender Éva
értékesítési tanácsadó
Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor
Orosz Jácint
Orosz Jácint
Vajnai Zsuzsa
Vajnai Zsuzsa
Ilyés Imre
Ilyés Imre
Nagyné Kender Éva
Kender Éva
 
Sopron
 
Győr
 
Telki
 
Budapest
 
Vác
 
Valkó
 
Jánoshida
 
Szolnok
 
Debrecen
 
Jánosháza
 
Ajka
 
Balatonfüred
 
Dunaújváros
 
Cegléd
 
Soltvadkert
 
Csákberény
 
Budaörs
 
Hajdúböszörmény
 
Zsámbék
 
Tápiószentmárton
 
Csővár
 
Göd
 
Pomáz
 
Gyermely
 
Kelebia
 
Dunakeszi
 
Nagykáta
 
Nemesnádudvar
 
Püspökhatvan
 
Sárisáp
 
Szár
 
Újszilvás
Vissza az oldal tetejére
ISO