Élőfüves pálya
Élőfüves pálya
Egy sportpálya több, mint egy tökéletesre nyírt zöld gyep.

Számos, elsőre nem látható technikai megoldás szükségeltetik ahhoz, hogy mind a nézők, mind a játékosok ugyanabban a tökéletes vizuális élményben részesüljenek. Saját tulajdonú, modern gépparkunk mellett professzionális szervezéssel állunk rendelkezésre a precíz, gyors és teljeskörű kivitelezéshez.

A szép gyep fenntarthatósága sok tényezőn múlik. A titok a jól megépített alapoknál rejlik. A fű gyökérzetének megfelelő növekedéséhez, fejlődéséhez rendkívül fontos a megfelelő minőségű és vastagságú alépítmény illetve termőréteg. A kivitelezés során elkövetett hibák (rossz minőségű alépítmény, egyenetlen felület, rossz vízelvezetés, hibás öntözőrendszer, rosszul megválasztott gyep fajtaösszetétel, hibás tápanyag utánpótlás, agrotechnikai hiányosságok) hamar megmutatkoznak és a gyep minőségi romlásához vezetnek, amit csak igen nagy költségek árán lehet visszafordítani, vagy megállítani. Mi az alapoknál is minőséget garantálunk.

Műfüves pálya
Műfüves pálya
Az élőfüves pályák létesítése és fenntartása mellett műfüves pályák építésével és fenntartásával is foglalkozunk.

A műfüves pályák feladata az élőfüves pályák tehermentesítése, valamint az élőgyep téli pihenőidőszaka alatti játéklehetőség biztosítása. Téves elképzelés, hogy a kivitelezés illetve fenntartás egy műfüves pálya esetében kevesebb odafigyelést, precizitást igényel! A minőségi kivitelezés ebben az esetben is rendkívül lényeges! A további fenntartási munkálatok sem elhanyagolhatóak: söprés, gumi granulátum pótlás, mélytisztítás, valamint a pálya nyári rendszeres öntözése a pálya hűtésének céljából.

Cégünk 5 rétegű altalaj megépítésével, öntözőrendszer telepítésével, valamint az összes fontos kiegészítő és felszerelés (műfű, gumi granulátum, homok, kapuk, labdafogó háló, felszerelési tárgyak, mobil lelátó, világítás, stb.) beszerzésével és beépítésével vállalja a pályák teljes körű kivitelezését.

Multifunkcionális pálya
Multifunkcionális pálya
EPDM többfunkciós sportpálya

Az utóbbi időben egyre elterjedtebb a salak kiváltására kifejlesztett gumi burkolatú pályák építése, mely számos jó tulajdonsága miatt iskolai sportpályák, futópályák, játszóterek, teniszpályák, multifunkciós sportpályák kiváló burkolatát adja. A multi funkciós sportpályák nagy előnye, hogy többféle sport végzésére alkalmas kialakítású az adott pálya (kézilabda, kosárlabda, röplabda, futball, atlétika, tenisz)

Az EPDM pálya előnyei közé sorolható: kiváló ellenállósága, jó rugalmassága, jó szakítószilárdsága, változatos színvilága, egységes, homogén felülete. További előnye, hogy költséghatékony és minimális karbantartást igényel.

Öntöző rendszerek
Öntözőrendszerek
Egy szakszerűen megépített pálya fenntartásának elengedhetetlen feltétele a megfelelő csapadék biztosítása.

A természetes csapadékmennyiséget a legtöbb esetben szükséges pótolni. Kényelmi és víztakarékossági szempontból is a legmegfelelőbb megoldás erre egy szakemberek által telepített és karbantartott öntözőrendszer.

Cégünk vállalja a legkorszerűbb technológiájú automata rendszerek telepítését és karbantartását, legyen szó parkok, vagy sportlétesítmények gyepfelületeiről. Az automatikának és a beállításoknak köszönhetően optimalizálhatóvá válik a vízfelhasználás, így valóban ez lesz a fenntartás legköltségkímélőbb része!

Kapcsolat
2083 Solymár, Kálvária u. 4/a    |    +36 70 635 8099    |    info@gardengroup.hu
 
Kárpáti Gábor
ügyvezető
 
OROSZ JÁCINT
fenntartásvezető
 
Vajnai Zsuzsa
PR menedzser
 
Ilyés Imre
építésvezető
 
Kender Éva
értékesítési tanácsadó
Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor
Orosz Jácint
Orosz Jácint
Vajnai Zsuzsa
Vajnai Zsuzsa
Ilyés Imre
Ilyés Imre
Nagyné Kender Éva
Kender Éva
 
Sopron
 
Győr
 
Telki
 
Budapest
 
Vác
 
Valkó
 
Jánoshida
 
Szolnok
 
Debrecen
 
Jánosháza
 
Ajka
 
Balatonfüred
 
Dunaújváros
 
Cegléd
 
Soltvadkert
 
Csákberény
 
Budaörs
 
Hajdúböszörmény
 
Zsámbék
 
Tápiószentmárton
 
Csővár
 
Göd
 
Pomáz
 
Gyermely
 
Kelebia
 
Dunakeszi
 
Nagykáta
 
Nemesnádudvar
 
Püspökhatvan
 
Sárisáp
 
Szár
 
Újszilvás
Vissza az oldal tetejére
ISO