Rólunk mondták

"Hozzáértés, korrektség, minőség amit tapasztaltunk együttműködésünk során. Ezúton is köszönet a Gardengroup összes dolgozójának!"

Egervári Sándor Volt szövetségi kapitány

Pomáz, 2015. október

"Nálam a Gardengroup a fiatalos lendület és a szakmai higgadtság ötvözete, kellő rugalmassággal fűszerezve. Ez a pálya nekünk is fekszik."

Halmai Gábor 57-szeres válogatott labdarúgó

Pomáz, 2015. október

"A Gardengroup már 3 éve megbízható partnerünk a Szusza Ferenc Stadion és az edzőpálya gyepfelületének kezelésében. Az általuk végzett munkát jól jellemzi, hogy a 2014-es U19-es Európa Bajnokság döntője helyszínéül a Szusza Ferenc Stadiont választották a pálya minősége miatt."

Kovács Sándor Pénzügyi vezető - Újpest 1888 Football Club

Budapest, 2015. szeptember

"Az általuk forgalmazott műtrágyák minőségéhez nem fér kétség. A kiszállítás rendkívül gyors, a felhasználásra vonatkozó javaslataik, tanácsadásaik pedig valódi profizmusról tesznek tanúbizonyságot. A pályáinkon is látható minőségi javulás és a látvány magukért beszélnek. Három éve tartó együttműködésünk során minket már meggyőztek, ezért bátran ajánljuk őket."

Czuppon Péter Ügyvezető igazgató - MLSZ Edzőcentrum

Telki, 2014. január

"Váci Sport Nonprofit Kft.-nél 2011-től 2 füves pályánk fenntartásáért felel a Gardengroup Kft. Ezen idő alatt meggyőződhettünk szakmai hozzáértésükről, a pontos és precíz munkavégzés iránti elkötelezettségükről. Bárminemű probléma esetén azonnali a reakció részükről. Az esetleges növényvédelmi munkák időben történő elvégzésével és a szakszerűen alkalmazott tápanyag utánpótlási ütemtervvel pályáink állapota immár 3 éve folyamatos minőségi változáson megy keresztül, melynek köszönhetően az edzés és a játék igazi élmény."

Zábó Edina Ügyvezető igazgató - Váci Sport Nonprofit Kft

Vác, 2013. november

"2013-ban a Gardengroup Kft.-t bíztuk meg a XV. kerületi Budai II. László Stadion füves pályájának felújításával. A felújítási programban szerepelt lyuggatás, homokszórás, műtrágyázás és felülvetés, illetve mintegy 200m2-en gyepcsere. A pálya állapota- a változatlan nagy igénybevétel ellenére- fél év alatt jelentősen javult. Bátran ajánlom tevékenységüket a füves pályával rendelkező sportszervezeteknek, önkormányzatoknak."

Varga József Intézményvezető helyettes - REAC

Budapest, 2013 november

Kapcsolat
2083 Solymár, Kálvária u. 4/a    |    +36 70 635 8099    |    info@gardengroup.hu
 
Kárpáti Gábor
ügyvezető
 
OROSZ JÁCINT
fenntartásvezető
 
Vajnai Zsuzsa
PR menedzser
 
Ilyés Imre
építésvezető
 
Kender Éva
értékesítési tanácsadó
Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor
Orosz Jácint
Orosz Jácint
Vajnai Zsuzsa
Vajnai Zsuzsa
Ilyés Imre
Ilyés Imre
Nagyné Kender Éva
Kender Éva
 
Sopron
 
Győr
 
Telki
 
Budapest
 
Vác
 
Valkó
 
Jánoshida
 
Szolnok
 
Debrecen
 
Jánosháza
 
Ajka
 
Balatonfüred
 
Dunaújváros
 
Cegléd
 
Soltvadkert
 
Csákberény
 
Budaörs
 
Hajdúböszörmény
 
Zsámbék
 
Tápiószentmárton
 
Csővár
 
Göd
 
Pomáz
 
Gyermely
 
Kelebia
 
Dunakeszi
 
Nagykáta
 
Nemesnádudvar
 
Püspökhatvan
 
Sárisáp
 
Szár
 
Újszilvás
Vissza az oldal tetejére
ISO