Magyarországon elsőként az Új Hidegkuti Nándor Stadionban az SGL fotovoltaikus lámpái
A GARDEN GROUP KFT. - AZ MTK STADION SPORTPÁLYÁJÁNAK KIVITELEZŐJE ÉS FENNTARTÓJA - AZ SGL FOTOVOLTAIKUS LÁMPÁK SEGÍTSÉGÉVEL BIZTOSÍTJA AZ EGYEDÜLÁLLÓ PÁLYAMINŐSÉGET A FENNTARTÁS SORÁN.
A GARDEN GROUP KFT. - AZ MTK STADION SPORTPÁLYÁJÁNAK KIVITELEZŐJE ÉS FENNTARTÓJA - AZ SGL FOTOVOLTAIKUS LÁMPÁK SEGÍTSÉGÉVEL BIZTOSÍTJA AZ EGYEDÜLÁLLÓ PÁLYAMINŐSÉGET A FENNTARTÁS SORÁN.

A gyakori fényhiány döntő tényező a minőségi fű növekedésekor a sport stadionokban, a tökéletes minőség eléréséhez azonban fontos, hogy az összes termesztési feltétel megfelelő legyen. Az SGL globális piacvezető cég csapata 3 évnyi széleskörű kutatást követően fejlesztette ki rendszereit a megfelelő mennyiségű megvilágított órák biztosításához. A SGL világszerte ma már több, mint 180 sportpályán aktív szereplő, a kis stadionoktól kezdve a multifunkciós arénákig. A cég sikere abban rejlik, hogy biztosítja a megfelelő eszközöket, technológiákat és tudást, ami szükséges ahhoz, hogy az ügyfél elérje a legjobb lehetséges pályaminőséget a lehető legalacsonyabb költségek mellett és a lehető legkisebb okozott kárral a környezetben. Az SGL volt az első cég ezen a területen, és ma is az iparág büszke piacvezetője, valamint a legnagyobb és legtekintélyesebb stadionok első számú választottja szerte a világon.

GardenGroup SGL pályaszolár

Az SGL minden egyes stadionhoz egyedi megoldást kínál. Számos tényező határozza meg az optimális rendszert, ezek közül a három legfontosabb:

1.Pálya minőség: Az első megvitatandó pont a kívánt pályaminőség. Az SGL minden esetben az összes érintett szereplővel egyeztet arról, hogy a célok megegyezzenek a pálya minőségét illetően.

2.Pálya használat: A pálya minősége függ a rendezett események és játékok számától (beleértve az edzéseket, kupa játékokat és nemzetközi játékokat). Az ügyféllel együtt határozza meg a várható pálya használatot.

3.Stadion méretek és klímaviszonyok: A stadion magassága és a tető nyithatósága nagy mértékben befolyásolja a pályára jutó természetes fény mennyiségét. A TNO-val (Alkalmazott Tudományok Kutatásának Holland szervezete) együttműködve az SGL kifejlesztett egy modellt, amely lehetővé teszi számukra, hogy meghatározzák a természetes fény mennyiségét a talajszinten a stadion méretei alapján.

GardenGroup fotovoltaikus lámpa SGL

A rendszer egyik legfontosabb támogató eleme az SGL Analyser, mely számos paramétert mér, rögzít és továbbít a sportpálya talajában és felszínén, így támogatva a pályafenntartási munkálatok tervezését. A rögzített növekedési faktorok többek között a fénymennyiség, talajviszonyok, levélnedvesség, hőmérséklet és páratartalom. Ezen tényezők megfigyelésével és elemzésével az MTK Stadionban a Garden Group Kft. folyamatos, professzionális pályaminőséget biztosít a pálya egész területén, beleértve a kapuelőtereket és a legnagyobb igénybevételnek kitett területeket is.

GardenGroup fotovoltaikus lámpa pályaszolár SGL


Vissza a többi hírhez
Kapcsolat
2083 Solymár, Kálvária u. 4/a    |    +36 70 635 8099    |    info@gardengroup.hu
 
Kárpáti Gábor
ügyvezető
 
OROSZ JÁCINT
fenntartásvezető
 
Vajnai Zsuzsa
PR menedzser
 
Ilyés Imre
építésvezető
 
Kender Éva
értékesítési tanácsadó
Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor
Orosz Jácint
Orosz Jácint
Vajnai Zsuzsa
Vajnai Zsuzsa
Ilyés Imre
Ilyés Imre
Nagyné Kender Éva
Kender Éva
 
Sopron
 
Győr
 
Telki
 
Budapest
 
Vác
 
Valkó
 
Jánoshida
 
Szolnok
 
Debrecen
 
Jánosháza
 
Ajka
 
Balatonfüred
 
Dunaújváros
 
Cegléd
 
Soltvadkert
 
Csákberény
 
Budaörs
 
Hajdúböszörmény
 
Zsámbék
 
Tápiószentmárton
 
Csővár
 
Göd
 
Pomáz
 
Gyermely
 
Kelebia
 
Dunakeszi
 
Nagykáta
 
Nemesnádudvar
 
Püspökhatvan
 
Sárisáp
 
Szár
 
Újszilvás
Vissza az oldal tetejére
ISO