Fenntartás
A létesítést követően sem engedjük el megrendelőink kezét!

Részletekbe menően megtervezett, költséghatékony, tudatos fenntartással biztosítjuk a folyamatos pályaminőséget. Széleskörű tapasztalataink révén pontosan tudjuk, hogy a gyepnek mikor mire van szüksége. Modern gépparkunkkal, hozzáértő és lelkes csapatunkkal biztosítjuk mindezt. Ez a megrendelő szempontjából alaposan végiggondolt, profin szervezett, mindenkor célorientált és magas színvonalú pályafenntartást jelent. Ennek érdekében a választott pályaminőséghez és a későbbi használati intenzitáshoz igazodva dolgozzuk ki a legkedvezőbb ajánlatot.

A hosszú távon is hibátlan minőségben "működő" gyepfelület a kulcsa mind a megrendelő, a játékosok és a nézők megelégedettségének egyaránt.

Tanácsadás
Forduljon hozzánk bizalommal!

Gyepprogramunk értékét növeli a teljes évre kidolgozott, személyre szabott éves fenntartási terv, ami a tápanyag utánpótláson felül a teljes siker elérése érdekében az agrotechnikai műveleteket is tartalmazza. A program megtervezését minden esetben egy ingyenes standard talajvizsgálat előzi meg. Ilyenkor derül fény a talaj minőségi állapotára, tápanyagtartalmára, hogy ezek ismeretében a legmegfelelőbb tápanyag utánpótlási tervet és agrotechnikai beavatkozásokat tudjuk alkalmazni.

Csapatunk specifikus munkákat is végez (lyuggatás (vertidrain), homokolás (topdressing), hasítás, szellőztetés, öntözőrendszerek javítása, korszerűsítése, növényvédelem, felülvetés, gyepszőnyeg csere). Amennyiben partnereink rendelkeznek saját gépekkel, szívesen segítjük őket annak szakszerű használatában, beállításaiban.

Kapcsolat
2083 Solymár, Kálvária u. 4/a    |    +36 70 635 8099    |    info@gardengroup.hu
 
Kárpáti Gábor
ügyvezető
 
OROSZ JÁCINT
fenntartásvezető
 
Vajnai Zsuzsa
PR menedzser
 
Ilyés Imre
építésvezető
 
Kender Éva
értékesítési tanácsadó
Kárpáti Gábor
Kárpáti Gábor
Orosz Jácint
Orosz Jácint
Vajnai Zsuzsa
Vajnai Zsuzsa
Ilyés Imre
Ilyés Imre
Nagyné Kender Éva
Kender Éva
 
Sopron
 
Győr
 
Telki
 
Budapest
 
Vác
 
Valkó
 
Jánoshida
 
Szolnok
 
Debrecen
 
Jánosháza
 
Ajka
 
Balatonfüred
 
Dunaújváros
 
Cegléd
 
Soltvadkert
 
Csákberény
 
Budaörs
 
Hajdúböszörmény
 
Zsámbék
 
Tápiószentmárton
 
Csővár
 
Göd
 
Pomáz
 
Gyermely
 
Kelebia
 
Dunakeszi
 
Nagykáta
 
Nemesnádudvar
 
Püspökhatvan
 
Sárisáp
 
Szár
 
Újszilvás
Vissza az oldal tetejére
ISO